Kar esareti sırasında yurt dışı tatiline çıkan İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yeni savunma: İmamoğlu 'Bak keyfine' dedi

Kar esareti sırasında yurt dışı tatiline çıkan İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yeni savunma: İmamoğlu 'Bak keyfine' dedi

İstanbullu karla mücadele ederken İBB Sözcüsü Murat Ongun'un İsviçre'nin Cenevre şehrindeki lüks bir otelde tatil yaptığı ortaya çıkmıştı.

Kar esareti sırasında yurt dışı tatiline çıkan İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yeni savunma: İmamoğlu 'Bak keyfine' dedi
16px
24px
13.04.2022 09:11
ABONE OLgoogle

Katıldığı canlı yayında kendisine yönelik eleştirilere yanıt veren Murat Ongun, yurt dışında yaptığı tatilin Uludağ'daki tatilden daha ucuz olduğunu savunan Murat Ongun, "Kar yağarken neden tatilini iptal etmedi?" sorusuna ise, "Ucuz olsun diye 7-8 ay öncesinden rezervasyon yaptırmıştım. Nereden bilebilirim İstanbul'a kar yağacağını." şeklinde yanıt verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesi yaptığı uyarılara rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadelede aldığı önlemler yetersiz kalmıştı. İstanbullu karla mücadele ederken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçi'yle balıkçıda, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un ise yurt dışında kayak tatilinde olması tepki çekmişti.

Eleştirilerin odağındaki Murat Ongun, olayın üzerinden üç hafta geçtikten sonra katıldığı bir televizyon programında "Ben hesabımı belediye başkanıma gösterdim. Kamu görevlisi olarak devlete de müfettişlere de hesap verebilirim." ifadelerini kullanmıştı.

"ULUDAĞ TATİLİNDEN BİLE UCUZ"

İBB Sözcüsü Murat Ongun, bugün katıldığı bir programda kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi. Ongun, yurt dışında yaptığı tatilin Uludağ'daki tatilden daha ucuz olduğunu savundu.

KAR YAĞARKEN NEDEN TATİLİNİ İPTAL ETMEDİ?

Kendisine yönelitilen "Kar yağarken neden tatilini iptal etmedi?" eleştirilerine de yanıt veren Murat Ongun, "Ucuz olsun diye 7-8 ay öncesinden rezervasyon yaptırmıştım. Nereden bilebilirim İstanbul'a kar yağacağını. Eşim iki çocuğum gidiyorum yani." ifadelerini kullandı.

"İMAMOĞLU 'KEYFİNE BAK' DEDİ"

Ongun, kar yağışı sonrası gelen eleştirilerin ardından İstanbul'a dönmek istediğini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na söylediğini fakat, "Bak keyfine" yanıtını aldığını söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde